Liebherr-Sverige AB

Liebherr-Sverige AB startades den första oktober 2006 och är ett helägt dotterbolag till den tyska Liebherrkoncernen. Vi är ett sälj- och servicebolag inom divisionen Earthmoving och Mining och förser den svenska marknaden med produktområdena; Hjul- och bandgrävmaskiner, hjullastare, bandtraktorer för planering och lastning, bandkranar, pålmaskiner samt industri- och materialhanteringsmaskiner. Inom samtliga produktområden erbjuds kompletta modellserier med många tillvalsalternativ. Företaget har idag 52 anställda och huvudkontoret ligger i Västerås. Vi expanderar kontinuerligt och finns runt om i landet med försäljning, verkstäder, reservdelar och fältservice.

För att tillgodose våra kunders höga krav på en fungerande eftermarknad lägger vi stor vikt på denna. Vi har väl utrustade servicebussar och verkstäder vilket möjliggör att våra servicetekniker kan utföra allt service och reparationsarbete med bästa kvalitet. I våra serviceavtal erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är optimalt anpassade till varje företag och maskinpark. Liebherr har ett välutvecklat logistikkoncept vilket resulterar i snabba leveranser av reservdelar. Alla orginal reservdelar är testade och godkända av Liebherr.

För att kunna tillgodose de höga kvalitetskrav på våra produkter, sätter Liebherr stort värde på egen kärnkompetens. Av den anledningen både utvecklas och egentillverkas alla huvudkomponenter, såsom exempelvis växellådor och hela elektroniksystem. Tack vare vår långa erfarenhet och erkända kvalitet erbjuder Liebherrs produkter stora fördelar i det dagliga arbetet.

Upplev utvecklingen tillsammans med Liebherr-Sverige AB!